Jogi nyilatkozat

Gatsby

2013.04.24. 12:40

A www.privatebanking.hu, valamint a privatebanking.blog.hu címen elérhető internet szolgáltatás igénybe vételével, vagy bármely oldala megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Ha e feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg a weboldalainkat.

Az ön által megtekintett weboldalak üzemeltetője az EQUILOR Alapkezelő Zrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 2/C., a továbbiakban: Üzemeltető).

Jelen oldalt Ön kizárólag saját felelősségére használhatja. Az interneten továbbított üzenet tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalma módosulhat, vagy elveszhet. Az  Üzemeltető nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalak bármelyikének használatával összefüggésben keletkeznek, ide értve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, a jogosulatlan megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, vonal- vagy rendszerhibát is.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az illetéktelen betolakodók (hackerek) és vírusok által meghamisított számítógépes rendszerekkel, adatokkal ill. szoftverekkel kapcsolatban felmerülő károkért.

Az Üzemeltető weblapjain bizonyos linkek olyan harmadik személy honlapjára vezetnek, melyek teljes mértékben az Üzemeltető ellenőrzésén kívül áll. Ezen oldalak működéséért, az oldalak tartalmának jogszerűségéért, az oldalakon kínált szolgáltatásért, az Üzemeltető nem tud vállalni felelősséget.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a weblapon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, átírja, továbbá elérhetőségüket megszüntesse. Az Üzemeltető nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot arra, hogy a weblapokhoz való hozzáférés állandó és hibamentes.

Az Üzemeltető weblapjainak használatával Ön lehetővé teszi számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését, illetőleg diagnosztikai célokra történő alkalmazását.

Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető ezen adatait nyilvántartsa és kezelje mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kezdeményezi adatainak törlését. Az Üzemeltető kijelenti, hogy a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény, a  befektetési alapkezelőkről és a kollektív befektetési formákról szóló 2011. évi CXCIII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, azokat maradéktalanul betartva kezeli. A titoktartás megőrzése érdekében azonban azt javasoljuk, hogy az Ön számára fontos, bizalmas információk közlése esetén, munkatársainkkal személyes úton lépjen kapcsolatba.

Az Üzemeltető weboldalain elhelyezett adatok részben magánvélemények, a megjelenített információk pontosságáért, szakszerűségért, teljességéért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. A közzétett cikkek, írások, bejegyzések, elemzések nem minősülnek az Üzemeltető üzleti ajánlatának, befektetési tanácsának vagy befektetési ajánlásának. Az azokban szereplő információk alapján készített előrejelzésekért, illetve bármely, ezen információkra alapozott üzleti döntésért az Üzemeltető felelősséget nem vállal, a weboldal használója pedig tudomásul veszi, egyben a weboldal megnyitásával kijelenti, hogy az Üzemeltetővel szemben ebből eredően semmilyen igényt nem támaszt.

A részletes, pontos és aktuális információk megismerése érdekében kérjük, hogy keresse fel az Üzemeltető központi fiókját, ahol az Üzemeltető munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Az Üzemeltető weboldalain elhelyezett minden szöveg, ábra, letölthető dokumentum, információ, egyéb tartalom, ide értve azok elrendezését, megjelenési formáját is, szerzői jogi és védjegyoltalom alatt áll, amelyeket kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulásával használható fel. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.

EQUILOR Alapkezelő Zrt. © szerzői joggal védve 2013 – Minden jog fenntartva

A bejegyzés trackback címe:

https://privatebanking.blog.hu/api/trackback/id/tr385219723
süti beállítások módosítása