presentation.jpgAz alábbi linken az Equilor Alapkezelő, a portfolio.hu, 2015 október 5.-én megrendezett Portfolio Klubjában előadott anyaga tölthető le.

A prezentáció első részében a FED legutóbbi, szeptemberi kamatemelésének elmaradása, valamint annak hatását mutattuk be. Ehhez kapcsolódóan egyedi részvényötletek is szerepelnek az előadásban.

Lesz e újból rekord év a Hollywood-i filmek történetében? Ezzel foglalkoztunk a második részben. Felvázoltuk a 2016-ban bemutatásra kerülő filmeket, és hogy ezek alapján melyik filmgyártó számíthat sikerre.

A harmadik részben néhány gazdasági szektort tekintettünk át, amelyek 2015 őszén érdekes területnek tűnhetnek, úgy mint: egészségügy, biotechnológia, ingatlan, pénzügy.

Az utolsó rész a keserű piruláké. Milyen múltbeli hibák vezettek a Glencore, vagy a Blackberry összeomlásához, és ki lehet a következő áldozat.

http://data.hu/get/9161503/Portfolio201510eloadas.pdf

Címkék: tanácsadás prezentáció mozi gazdaság előadás európa konzultáció gdp ötletek befektetés egészségügy fed lehetőségek részvény dollár kamat portfolio.hu jegybank október tanácsadó kamatemelés gazdasági növekedés befektetési alap alapkezelő glencore részvényalap szektor equilor eurozóna szektorok monetáris lazítás gopro Magyarország Blackberry EUR/USD monetárispolitika eqa equilor alapkezelő

A bejegyzés trackback címe:

https://privatebanking.blog.hu/api/trackback/id/tr697950484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása